Reiser man med bobil i Norge, er det godt å vite hvor man enkelt og greit kan få løst problemet med avfall og spillvann.

Bobilmagasinet gir deg en oversikt over campingplasser som tar imot bobiler.

Flere campingplasser har områder med forsterket underlag, som sikrer bobilen en problemfri parkering.

Campingguiden.no er et viktig knutepunkt for campingplassene. Campingguiden har jobbet sammen med campingplasser siden 1991, så vi kan kalle oss blant de første i dette markedet. På Campingguiden.no finner turister i inn- og utland informasjon til planleggingen av sin campingreise i Norge og oversikter over campingplasser, turforslag og annen informasjon under www.campingguiden.no.

CAMPINGFERIE I NORGE

Det er høy kvalitet på norsk campingferie og i denne campingguiden finner du all informasjon du trenger for å kunne planlegge din campingferie i Norge. Campingbedriftene er barnevennlige og mange plasser kan tilby aktiviteter, utflukter og mye mer som kan bidra til en aktiv ferie full av opplevelser. Flere av de største campingbedriftene har døgnvakt.

VINTERCAMPING

Vintercamping blir stadig mer populært med både campingvogn og ikke minst bobil. I Norge fins det svært mange campingplasser som er godt utstyrt for vinterlig opphold. Eget sanitæranlegg, mulighet for hytteleie, tilrettelagt med strøm til oppvarming og gode aktivitetsalternativ.  Vintercampingplasser er ofte plassert i nærheten av vintersportsanlegg med alpin-, langrennsløyper og aktiviteter for aking og snowboard. Se etter symbolene under den enkelte campingbedrift.

HYTTEFERIE

De fleste norske campingplasser leier ut hytter. Mange campingplasser leier ut hytter av god standard ofte med bad, soverom, stue, velutstyrte kjøkken og bekvemmelig norsk interiør. Hytter finner du over hele landet i flotte omgivelser.